Workshops

Op zoek naar een creatieve workshop voor een speciale gelegenheid?

 

Met een klein gezelschap is de dag en tijdstip  voor een workshop te overleggen.

Iedere laatste vrijdag van de maand is er een workshop van 13.30 – 16.00u. waarop je ook individueel kunt  inschrijven.  Je komt dan met anderen in een workshop. Inschrijven kan via onze contcatpagina of bellen / appen naar 06-23947253

Kom naar deze  inspirerende omgeving, gelegen in het groen, met een inspirerend weids uitzicht,  om samen met vrienden, vriendinnen, familie of kennissen te genieten  van een heerlijke actieve ochtend of middag.  Een workshop waarin je even alles om je heen vergeet en bezig bent met jouw ontwerp en werkstuk.

In de workshop maak je  kennis met de basistechnieken van emailleren. Het basismateriaal is koper dat  eerst bewerkt, schoongemaakt en geschuurd wordt. Daarna gaat u aan de slag met het aanbrengen van de glaspoeders, waarna deze in een oven van ca 820 graden wordt gehecht aan het koper.

Er worden 1 a 2 stukken koper bewerkt. Je hebt de keuze uit een minischilderijtje of een hanger.

Groepen

Deze workshop duurt ca 2,5 uur en kost 38,50  (inclusief 21% BTW) per persoon bij een minimum van 2 personen. Dit is inclusief alle basismaterialen en koffie/thee.

Data:

26-08-2022

30-09-2022

28-10-2022

16-12-2022

Inschrijven via onze contactpagina , vermeld daarbij je voorkeursdatum,  je gegevens, of je alleen komt of meer mensen meeneemt. Bellen of appen kan ook naar 06-23947253.

 

Individueel

Individueel les  is ook mogelijk. Dan is er meer aandacht en kan er met  het voorbewerken  van het koper  worden gewerkt. Kosten daarvan bedragen 45,00 en de workshop duurt ca 2 uur.

 

(Groot)ouder – kind workshop

Samen met je (klein)kind maak je voor jezelf en voor je (klein)kind een leuke hanger.  Jij betaalt de prijs van de groepsworkshop en je (klein)kind kan voor de halve prijs.

Opa’s , oma’s , vaders en moeders of ander verzorgers kunnen per persoon 1 kind meenemen tegen gereduceerd tarief.  Dit is voor  (klein) kinderen in de leeftijd van 10 – 16 jaar.

Meer informatie of een afspraak maken kan telefonisch en via de contactpagina.

Voor  speciale gelegenheden  of doelgroepen  verzorgt FreSjoe een demonstratie of een workshop bij jou thuis. Vraag een offerte aan via ons contactformulier.

 

 

De  RIVM maatregelen  worden in acht genomen.