Workshops

Op zoek naar een creatieve workshop voor een speciale gelegenheid?

Lockdown

In het atelier zijn momenteel  geen workshops mogelijk i.v.m. de lockdown.

Wel is op bestelling een cadeau of cadeaubon  af te halen of in overleg thuis bezorgd te krijgen! Leuk om te geven .

 

 

Naar verwachting  kan  er in juni weer gewerkt worden in kleine groepjes.

Workshops worden gegeven in het atelier in Demen.

Vanwege de huidige RIVM maatregelen kunnen we met beperkt aantal mensen in het  atelier. Het aantal is mede afhankelijk van  het aantal deelnemers  dat uit een huishouden  komt om de gepaste afstand van op 1,5m te waarborgen. Neem gerust contact op om te bespreken wat er mogelijk is.

Kom naar deze  inspirerende omgeving, gelegen in het groen om samen met vrienden, vriendinnen, familie of kennissen te genieten  van een heerlijke actieve ochtend of middag.  Een workshop waarin je even alles om je heen vergeet en bezig bent met jouw ontwerp en werkstuk.

In de workshop maakt u kennis met de basistechnieken van emailleren. Het basismateriaal is koper dat  eerst bewerkt, schoongemaakt en geschuurd wordt. Daarna gaat u aan de slag met het aanbrengen van de glaspoeders, waarna deze in een oven van ca 820 graden wordt gehecht aan het koper.

Er worden 1 a 2 werkjes gemaakt. U heeft de keuze uit een minischilderijtje of een hanger.

Groepen

Deze workshop duurt ca 2,5 uur en kost 38,50  (inclusief 21% BTW) per persoon bij een minimum van 3 personen. Dit is inclusief alle basismaterialen en koffie/thee.

 

Speciaal in de maand december worden er in de  workshops Kerstdecoraties  gemaakt. Maar een persoonlijk cadeau maken kan ook.

Data van de eerstvolgende workshops:

  • Zondag 29 november 13.00u – 15.30u
  • Vrijdag 11 december 13.00u – 15.30u

Inschrijven via onze contactpagina.

 

Individueel of samen

Individueel of met 2 personen is ook mogelijk in het altelier in Demen. Dan is er meer aandacht en kan er met  het voorbewerken  van het koper  worden gewerkt. Kosten daarvan bedragen 45,00 per persoon en de workshop duurt ca 2 uur.

 

Nieuw:

(Groot)ouder – kind workshop

Samen met je (klein)kind maak je voor jezelf en voor je (klein)kind een leuke hanger.  Jij betaalt de prijs van de groepsworkshop en je (klein)kind kan voor de halve prijs.

Opa’s , oma’s , vaders en moeders of ander verzorgers kunnen per persoon 1 kind meenemen tegen gereduceerd tarief.  Dit is voor  (klein) kinderen in de leeftijd van 10 – 16 jaar.

 

Meer informatie of een afspraak maken kan telefonisch en via de contactpagina.

 

 

Voor  speciale gelegenheden  of doelgroepen  verzorgt FreSjoe een demonstratie of een workshop bij u thuis. Vraag een offerte aan via ons contactformulier.