Workshops

Op zoek naar een creatieve workshop voor een speciale gelegenheid?

 

Kom naar deze  landelijke omgeving, gelegen in het groen, met een inspirerend weids uitzicht,  om samen met vrienden, vriendinnen, familie of kennissen te genieten  van een heerlijke actieve ochtend of middag.  Een workshop waarin je even alles om je heen vergeet en bezig bent met jouw ontwerp en werkstuk.

Workshops zijn mogelijk op vrijdag, zaterdag of zondag. Op afspraak kun je met een eigen gezelschap tot 8 personen dag en tijdstip  voor een workshop overleggen.

Inschrijven kan via onze contactpagina of bellen / appen naar 06-23947253

In de workshop maak je  kennis met de basistechnieken van emailleren. Het basismateriaal is koper dat  eerst bewerkt, schoongemaakt en geschuurd wordt. Daarna ga je  aan de slag met het aanbrengen van de glaspoeders, waarna deze in een oven van ca 820 graden wordt gehecht aan het koper.

Er worden 1 a 2 stukken koper bewerkt. Je hebt de keuze uit een minischilderijtje en een hanger.

Groepen

Deze workshop duurt ca 2,5 uur en kost € 45,00  (inclusief 21% BTW)  per persoon bij een minimum van 3  personen. Dit is inclusief alle basismaterialen en koffie/thee.

Individueel of 2 personen

Individueel les  of met 2 personen is ook mogelijk. Dan is er meer aandacht en kan er met  het voorbewerken  van het koper  worden gewerkt. Kosten daarvan bedragen € 65,00 voor 1 persoon en € 120,00 voor 2 personen.

 

Bel, app naar 06-23947253 of schrijf je in via onze contactpagina , vermeld daarbij je voorkeursdatum,  je gegevens, of je kiest voor een individuele les of meer mensen meeneemt.

(Groot)ouder – kind workshop

Samen met je (klein)kind maak je voor jezelf en voor je (klein)kind een leuke hanger.  Jij betaalt de prijs van de groepsworkshop en je (klein)kind kan voor de halve prijs.

Opa’s , oma’s , vaders en moeders of ander verzorgers kunnen per persoon 1 kind meenemen tegen gereduceerd tarief.  Dit is voor  (klein) kinderen in de leeftijd van 10 – 16 jaar.

Deze korting geldt alleen voor groepen vanaf 3 personen.

Meer informatie of een afspraak maken kan telefonisch en via de contactpagina.

 

Demonstratie emailleren

Voor  speciale gelegenheden  of doelgroepen  verzorgt FreSjoe een demonstratie op locatie.  Vraag een offerte aan via ons contactformulier.