Nieuws

2022, 21/22 mei Expostitie Kerkje van Persingen

Het weekend van 21 en 22 mei is er gelegenheid mijn  werk te zien tijdens  de expostitie in het kerkje van Persingen. Samen met Pieter van Bernebeek (schilder) vertellen wij over onze passie voor kleur en ambachtelijke kunst.

Behalve mijn sieraden laat ik ook enkele grotere werken zien.  Info over emailleren en workshops kun je elders op deze site vinden onder ‘Over FreSjoe’ en ‘Workshops’

Pieter van Bernebeek maakt realistische schilderijen in olieverf. Het zijn moderne werken die opvallen door een helder kleurgebruik en opvallende composities. In 2016 won hij de publieksprijs van de Osse kunstenaarsvereniging K26. In 2018 en 2020 hoorde hij bij de laatste 50 genomineerden voor Schilderij van het Jaar. Stilleven, portret en strandtaferelen zijn de onderwerpen van zijn werken in Persingen.

Technische beheersing is bij ons beiden erg belangrijk. Kennis van materialen, kleuren en vormgeving vormen de basis van ons werk. Emaille sierraden en olieverfschilderijen zijn verschillende kunstuitingen. Hierdoor belooft het een afwisselende en boeiende expositie te worden met mooie werken.

Je bent van harte welkom om deze kleurrijke expositie te bekijken op zaterdag 21 en zondag 22 mei tussen 11.00 en 17.00 uur in het mooie kerkje aan de Persingensestraat 7, 6575JA in Persingen (Ooypolder bij Nijmegen).

Wil je  al eerder een indruk hebben van de werken van mij, neem dan een kijkje bij portfolio. En bezoek voor de werken van Pieter www.pietervanbernebeek.nl

 

 

 

 

Weer open!

In het atelier zijn momenteel  workshops weer mogelijk.  Met klein gezelschap kan er  gewerkt worden. Overleg voor de mogelijkheden voor een individuele les!

Op bestelling is  een cadeau of cadeaubon  af te halen of in overleg thuis bezorgd te krijgen! Leuk om te geven .

 

En ook:

(Groot)ouder – kind workshop

Samen met je (klein)kind maak je voor jezelf en voor je (klein)kind een leuke hanger.  Jij betaalt de prijs van de groepsworkshop en je (klein)kind kan voor de halve prijs.

Opa’s , oma’s , vaders en moeders of ander verzorgers kunnen per persoon 1 kind meenemen tegen gereduceerd tarief.  Dit is voor  (klein) kinderen in de leeftijd van 10 – 16 jaar.

 

Meer informatie of een afspraak maken kan telefonisch en via de contactpagina.

 

Nieuwe uitdaging, bloemen van emaille!

Sieraden van FreSjoe zijn te koop via deze website of in het atelier (op afspraak)  Neem een kijkje in de shop.

 

 

 

 

 

 

 

 

Deze vinden plaats in het atelier in Demen. Deze landelijke omgeving is een bron van inspiratie en oase van rust.

 

Regelmatig wordt deelgenomen aan een expositie van de Nederlandse Vereniging Emailleurs.

https://enamellers.net

verwacht: 40-jarig jubileum expositie in museum Elburg, 7 juli 2023

 

 

FreSjoe werkt lokaal samen met  Bamboe Design.